ITALIANO WIJK BIJ DUURSTEDE

ITALIANO WIJK BIJ DUURSTEDE Even in Italië!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 539 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiano Wijk bij Duurstede. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 23:17 Lekkere pizza
11 aug 2022 om 23:11 De pizza was heerlijk en de rest natuurlijk ook.aardige bezorgers
10 aug 2022 om 1:23 VRESELIJK!!!!! KOOP HIER NIET JE ETEN 18:52 besteld na 3 keer bellen 21.33 mijn eten in ontvangst genomen Totaal verkeerd randen waten verbrand en hard. Dhr stuurde achteraf een tikki om zijn waardeloze vreten te betalen.
4 aug 2022 om 8:51 Heel erg goed!!
2 aug 2022 om 19:36 Super lekker pasta
1 aug 2022 om 12:08 Heerlijke pizza salami
31 jul 2022 om 23:19 Het was een hele lekkere pizza margerita ik zal zeker vaker bestellen
31 jul 2022 om 8:17 Gisterenavond pizza salami & carpacio besteld.... kreeg eerst 2 pizza ipv carpacio. & de pizza was zo vet dat de doos aan de onderkant lekte? Nóóit Nóóit meer, ik snap niet dat mensen hier 5 sterren voor geven het is niet eens 1 ster waard!
29 jul 2022 om 22:20 Eten kwam te vroeg! Ik had mensen uitgenodigd om spaghetti te komen eten! Het was vreselijk te zout te vet en geen spaghetti te vinden een paar verbrande lapjes lasagne of zo iets ( voor €30,00) eten en super slecht! Ik heb het weg gegooid!
29 jul 2022 om 19:31 Ik heb me eten niet eens gekregen met me mapangpang kanus man zomaar opgelicht tfoee
29 jul 2022 om 10:33 Eten om 18:15 op een donderdag besteld en het was er in ongeveeer 35 min, een stuk sneller dan de 60 minuten die initeel aangegeven waren. Op één van de dozen had wel iets gestaan waardoor deze in elkaar was gezakt, dat deed niks af aan de smaak.
7 jul 2022 om 20:10 Er stond dat de bestelling binnen 20 tot 45 minuten uiteindelijk zijn we 2 uur veder en nog niets er slecht